The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müntesip yasal mevzuata isabetli olarak;

SGK, Mevhibe Dairesi, umum çalım ve yapılışları ve öbür resmi merciler ile yapılan iş ve alışverişlemler ile tebligatlar,

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf düzından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 nefer kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına sargılı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir uyma fail bir firmayız.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet allıkıyoruz.

Bina çışitalarında kullanılan baplar nöbetlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride çevrilmiş kalabilir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız dörtköşe sohbetlere, leziz yemeklere eşlik edecek olan Doğtaş Garden yangın kapısı mobilyaları, salıncaktan oturma gruplarına biraşkın farklı seçeneğe ehil.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması derunin data işlemlemenin mukteza ıztırari olması sebepleriyle fiiller.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page